ISCJELJIVANJE ZVUKOM 

 

Sve što postoji je energija koja vibrira na različitim frekvencijama.

Sve što vibrira pritom proizvodi zvuk, samo što neke energetske vibracije čujemo, a neke ne možemo čuti.

 

Zvuk je temelj cijele Kreacije, i upravo zato se iscjeljivanje zvukom smatra najstarijim i vrlo moćnim načinom iscjeljivanja, jer na zvuk ne reagira samo fizičko tijelo,već i emotivna, mentalna i duhovna razina našeg postojanja.

  

Sve što smo ikada doživjeli zapisano je u svakoj našoj stanici; sve traume, neg.misli i emocije koje nismo otpustili, pohranili smo negdje u tijelu.

Svaki organ ima svoju prirodnu frekvenciju na kojoj vibrira, međutim zbog tih nerazriješenih emocija stanice vibriraju na nižim frekvencijama od njihovih prirodnih. To uzrokuje slabiji protok energije koji se manifestira kao bolest, depresija i sl.

Rezonantni instrumenti (kao gongovi i tibetanske zdjele) proizvode kompleksni zvuk koji odgovara svim frekvencijama u tijelu.

Stanice svih organa rezoniraju sa zvukom, tj.uzimaju one frekvencije koje su potrebne da se tijelo vrati u harmoniju, pri čemu se otpušta sve ono što je sprečavalo da stanice vibriraju na njihovoj prirodnoj frekvenciji.

 

Zvuk gongova i tibetanskih zdjela regulira disanje, rad endokrinih žlijezda, menstrualni cikus, cirkulaciju, krvni tlak, imunitet. Također, povezuje lijevu i desnu moždanu polutku, čime se povećava kreativnost, intuicija i životna radost.

Potiče protok prane kroz čakre i meridijane (nadije), jača imunitet, detoksificira, obnavlja sve stanice u tijelu, smanjuje bolove...