NIKICA VLAHO 

 

Rođena sam 1973.god. u Zagrebu.

Yogu sam otkrila kao studentica 1997.god. i ona je odmah postala moja velika ljubav i način života. Imala sam osjećaj kao da sam napokon našla sebe...

2010.god., nakon deset godina rada u školi, odlučila sam se posvetiti mojoj najvećoj životnoj strasti :).

 

Edukaciju za učitelja tradicionalne ashtanga i hatha yoge (TT-200 Yoga Alliance) završila sam u Himalaya Yoga Valley School u Indiji.

Od 2011.god. prakticiram kundalini yogu po učenju Yogi Bhajana, koja je u meni potaknula duboke transformacije, zbog čega sam u međunarodnoj školi Amritnam u Francuskoj od 2012.-2017.god. pohađala tečaj za učitelja kundalini yoge (Level 1 i 2, KRI certified).

 

U međuvremenu sam prakticirala i reiki (Majstorski stupanj), učila sam vedsku astologiju, tantru...gongove sam učila svirati kod gong majstora Dona Conreauxa, a kod slovenske zvukoterapeutkinje Mojce Malek sam učila zvučnu masažu s tibetanskim zdjelama.

Izobrazbu šamanskog iscjeljivanja (Shamanic Heart Healing,4.stupanj) sam 2019.god. završila kod Luke Klančnika u Sloveniji.

 

Svoja iskustva produbljujem na radionicama, retreatima, čitanjem knjiga, te kroz svakodnevnu duhovnu praksu, a kako se ja mijenjam, tako se mijenja i način na koji vodim satove...

 

Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi, uz knjigu, ili u izradi prirodne kozmetike.