Access Bars®️


Bars su 32 točke na glavi gdje su pohranjene sve misli, ideje, vjerovanja, razmatranja, osjećaji i stavovi koji su nam u nekom periodu života bili bitni. Kada se pokrenu Barovi to je kao da na svom računalu pritisnete tipku za brisanje i brišete datoteke koje vam se automatski prestanu pojavljivati u životu. Pokretanje Barsa počinje raspršivati električni naboj polariteta pohranjen u mozgu poput aktiviranja računalnog virusa svijesti koji počinje rasplitati ono gdje djelujemo iz autopilota umjesto iz svjesnosti. 
Moždani valovi se zapravo usporavaju i dopuštaju na taj način pristup obrascima ponašanja, sustavima vjerovanja i gledištima koje vrtimo od djetinjstva ili drugih života te nam omogućava da postanemo prisutniji i da prošlost više ne projiciramo na budućnost na isti način.
Access Bars-om®️ oslobađamo prostor u našem umu jer se otpuštaju negativni obrasci razmišljanja i oni beskrajni razgovori koje vrtimo u svojoj glavi, a koji nam obično ne daju nikakvo rješenje već nas samo sprečavaju da utonemo u san. Oslobađanjem ovog prostora otvara se mogućnost da nam u život uđe mir i lakoća.

Bars uči tijelo istinskom primanju, onom primanju u kojem je tijelu dopušteno imati izbor oko naših uvjerenja kojih se držimo. Istinsko primanje je dopuštanje svom tijelu da stvara druge izbore i druge mogućnosti.

Terapija Barsima je opuštajuća i umirujuća, djeluje centrirajuće, stoga je dobar poligon za olakšavanje promjene u svim aspektima života.

Tretman se izvodi na stolu ili na podu, radi se samo na području glave, a tretman traje između 60-90min. 

Cijena tretmana je 250,00kn.

 

za sve dodatne informacije i dogovor oko tretmana kontaktirajte Vlatku na mail vpavlin@hotmail.com, ili mob.091/5331-655