Chi Nei Tsang (CNT) je tehnika abdominalne masaže potekla iz Taoizma, a fuzija je tradicionalne kineske medicine i Thai tehnika masaže unutarnjih organa. U prijevodu doslovno znači “rad s energijom unutarnjih organa” ili “transformacija energije unutarnjih organa”. 

Tehniku je u zapadne zemlje krajem 1980. donio Master Mantak Chia, koji je u suradnji sa američkim znanstvenicima potkrijepio njenu učinkovitost.

CNT detoksicira i tonificira unutarnje organe, oslobađa potisnute emocije i otpušta strukturalne tenzije. Chi, životna sila, teče kroz tijelo unutarnjim kanalima, živčanim sustavom, krvnim žilama i limfnim žlijezdama. Ovi sustavi se križaju i sastaju u području abdomena koji je njihov „kontrolni centar“. 

Ova tradicionalna taoistička vještina liječenja dodirom primjenjuje se na abdomen, pluća i općenito unutarnje organe. Koristi se da bi se stimulirali i tretirali mišići, duboka vezivna tkiva, organi poput želuca, crijeva, jetre, žuči, gušterače, slezene, maternice, bubrega i pluća te pokrenuli limfni, krvožilni i živčani sustavi locirani u trbuhu. Masaža unutarnjih organa otpušta stres i tenzije, sprječava stagnaciju krvi te poboljšava protok energije koji detoksicira i poboljšava imunitet.

 

Tenzije, brige, strahovi (“negativne emocije”) i svakodnevni stres akumuliraju se upravo u abdomenu, što može voditi do nebrojeno puno oboljenja, uključujući, ali ne i samo: lošu probavu, konstipaciju, nadutost, nesanicu, toksičnost cijelog tijela, lošu kvalitetu kože i nemogućnost gubljenja kilaže.

 

Ovom masažom možemo opustiti čvorove i zastoje iz crijeva, pomoći probavi i organima da rade skladnije i bolje, moguće je olakšati bolne menstruacije, sindrom iritabilnog crijeva, umanjiti plinove i nadutost, pomaže kod raznih bolova ne samo u trbuhu već i drugim dijelovima tijela, podiže razinu energije i općenito osnažuje vaše tijelo, ojačava imunološki sustav te pridonosi dubljem opuštanju tijela i cijelog živčanog sustava.

 

Tretman traje cca 75-90min, a izvodi se na futonu na podu ili na masažnom stolu. Preporuka je da ne konzumirate hranu nekih 1,5-2h prije tretmana.

 

Cijena tretmana je 250kn.

 

Za sve dodatne informacije i dogovor oko tretmana kontaktirajte Vlatku putem maila vpavlin@hotmail.com ili mobitela 091/5331-655