Propušteni sat možete nadoknaditi tokom tekućeg ili slijedećeg mjeseca.

Ako znate da zbog obaveze nećete moći doći u vaš termin, taj sat također možete odraditi i unaprijed.

Nije moguće 'skupljati' propuštene satove, pa jedan mjesec dolaziti samo na nadoknadu bez plaćanja članarine (to se odnosi i na periode kad se satovi joge održavaju samo pola mjeseca; siječanj, rujan i prosinac).

 

Molimo da platite članarinu do 25. datuma u tekućem mjesecu (za taj mjesec).

Članarinom plaćate mjesto u grupi za određeni mjesec, bez obzira koliko puta ste došli na vježbe.

Članarina vrijedi za 8 prosječnih termina u mjesecu (odnosno 4 za one koji vježbaju 1 puta tjedno). Ne povećava se ako mjesec ima 9-10 termina, niti se smanjuje ako ih zbog drž.blagdana ima 6-7.

 

Satovi koji nisu održani krivnjom učitelja neće biti naplaćeni.

 

Ako zbog bolesti ili putovanja pola mjeseca ili cijeli mjesec niste u mogućnosti dolaziti na vježbe, javite se na vrijeme kako bi 'zamrznuli' članarinu, tj.prenijeli je u idući mjesec.

Zbog ograničenog broja mjesta i gužve nažalost nismo vam u mogućnosti čuvati mjesto u grupi više od mjesec dana bez da platite članarinu.

 

U razdoblju između 15.12-15.1., te tokom kolovoza nema vježbi.

Za prosinac, siječanj, srpanj i rujan vrijedi pola članarine.

Za kolovoz se ne plaća članarina.

U lipnju i srpnju vježbamo prema ljetnom rasporedu.

 

Članarina je prenosiva, tj. polaznik može svoje mjesto ustupiti nekoj drugoj osobi (npr.kad ne možete doći na vježbe umjesto vas može doći netko drugi).

 

Ako želite promijeniti broj mjesečnih dolazaka, ili dolaziti drop-in, javite najkasnije početkom tekućeg mjeseca. Kasnije tokom mjeseca nije moguće mijenjati broj dolazaka i visinu članarine.

Drop-in varijanta je moguća samo ako u grupi ima slobodnih mjesta!

 

Ako ste se upisali u grupu kasnije u mjesecu, visina članarine za taj mjesec ovisi o tome koliko je još termina ostalo do kraja mjeseca (40kn po terminu).